We bantuan donya akeh wiwit 1995

Babagan awake dhewe

Jinan Keyu Zhanye Equipment & Technology Co., Ltd punika perusahaan teknologi dhuwur & anyar.

Iku iki didegaké dening profesor, penasehat, ahli saka Shandong Light Industry University & Shandong Fermentasi Design Institute lan klompok engineers senior. Lagi ngalami ing kothak alkohol lan CO2. bengkel iki dumunung 50,000 M2. Perusahaan dumunung ing ayu sumber kutha Jinan, kang tengah politik, ekonomi lan budaya saka provinsi Shandong.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
Tampilan Online Chat!