We bantuan donya akeh wiwit 1995

Babagan awake dhewe

bab

Jinan Keyu Zhanye Teknologi & Trading Co., Ltd.

Jinan Keyu Zhanye Equipment & Technology Co., Ltd punika perusahaan teknologi dhuwur & anyar. Iku iki didegaké dening profesor, penasehat, ahli saka Shandong Light Industry University & Shandong Fermentasi Design Institute lan klompok engineers senior. Lagi ngalami ing kothak alkohol lan CO2. bengkel iki dumunung 50,000 M2. Perusahaan dumunung ing ayu sumber kutha Jinan, kang tengah politik, ekonomi lan budaya saka provinsi Shandong.

Wiwit taun 1995, Keyu Company wis di tangani desain, konstruksi lan kasedhiya layanan kanggo akeh distilleries, manufactories etanol lan pabrik kimia ing China.

perusahaan Keyu mundur desain, Pabrik peralatan lan layanan technical kanggo Y project 100,000T / kualitas apik becik ditonton alkohol, project asam asetat 15,000T / Y, 10,000T / Y project CO2 lan project perawatan banyu sampah alkohol ing Pakistan. Kita sukses rampung 60,000 T / Y project etanol bahan bakar lan 30,000 T / Y feed protein (DDG) project ing Rusia. Kita uga desain lan mbangun alkohol superfine lan proyèk related kanggo customer Amérika. Kualitas banget lan layanan padha Highly commended dening klien manca.

Keyu Company tansah adhedhasar "ngawula pelanggan tenanan" kanggo nggarap proyèk iki nduwé loro ing domestik lan jaban rangkah.

A. nggarap rancangan sakabèhé, construction utawa karya reformasi technical kanggo 3,000-500,000T / Y alcohols-kualitas apik (GB10343-2008).

B. nggarap karya construction saka / etanol Absolute Y (Molekuler cara amben sieve) 1,500-300,000T.

C. Desain lan nyedhiyani peralatan kanggo reclaiming & prodhuksi-kualitas apik pangan CO2 bahan kanggo tanduran distilleries / etanol. Standard GB10621-2006 wis ngrambah.

D. Supply teknologi lengkap (majeng teknologi ing donya) lan layanan construction kanggo gawé feed granuleprotein (DDGS) kanggo tanduran distilleries / etanol sing nggunakake jagung lan gandum materi.

E. Nyedhiyani technique "nul vinasse discharging", kang iku teknologi majeng ing China.

F. Nyedhiyani teknologi lan peralatan kanggo tanduran distilleries / etanol nambani vinasses Cairan sak tenane, ngaktifake toyo ingkang kabucal lemes kanggo ketemu "Integrated toyo Discharge Standard" (GB18918-2002).

G. Desain lan peralatan Pabrik kanggo proyèk daya banyu, lan ngurangi konsumsi banyu kanggo 20m3 kanggo prodhuksi siji ton alkohol.

H. Pabrik peralatan khusus kanggo industri cahya lan industri kimia

Our company ora mung Penyetor dhuwur-anyar teknologi lan kualitas dhuwur peralatan nanging uga nyedhiyani layanan sawise-sales banget. training Technical lan layanan technical kabèh-urip bakal kasedhiya sawise ngrampungke proyek uga.

Kita misi kanggo mbangun customer kepuasan karo teknologi ndhuwur-peringkat kita, top-peringkat peralatan, kredit ngadeg ndhuwur-peringkat lan layanan ndhuwur-peringkat.


Tampilan Online Chat!