We bantuan donya akeh wiwit 1995

tanduran lengkap etanol Absolute

Short Description:

With molecular sieve bed method to produce absolute ethanol 1. Technological process   2. Technical description 1) No operator at site and high automatic standard. 2) Operation of no malfunction, working time is more than 330 days per year. 3) High separation efficiency, purity of the absolute ethanol can be adjusted up to above 99.9% (V) online. 4) Compact equipments, short process, small occupancy and cost saving. 5) No pollution and waste discharge. 3. The consumption for producing one to...


  • Port: Jinan
  • Detail produk

    Tags Product

    Kanthi cara sieve amben molekul kanggo ngasilaké etanol Absolute

    1. proses Technological

     

    fc7480491

    2. gambaran Technical

    1) Ana operator ing situs lan standar otomatis dhuwur.

    2) Operation ora malfunction, wektu apa luwih saka 330 dina saben taun.

    3) efficiency misahake High, kemurnian saka alkohol absolut bisa diatur nganti ndhuwur 99,9% (V) online.

    4) Alat Kompak, proses cendhak, panggonan cilik lan daya iki biaya.

    5) Ora polusi lan sampah discharge.

    3. Konsumsi kanggo prodhuksi siji ton etanol Absolute

    1) Uap: 600kg
    2) alkohol Material: 1.05 ton
    3) Power: 8 KW
    4) banyu: ulang


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!