Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1995

Rreth nesh

Jinan Keyu Zhanye Equipment & Technology Co, Ltd, është një re të lartë dhe ndërmarrje të teknologjisë.

Ajo është themeluar nga profesorët, këshilltarë, ekspertë të Universitetit Shandong Light Industry & Shandong Fermentimi Design Instituti dhe një grup i inxhinierëve të lartë. Ata janë me përvojë në fushat e alkoolit dhe CO2. Punëtoria zë 50.000 m2. Kompania është e vendosur në qytetin e bukur burime Jinan, e cila është qendra politike, ekonomike dhe kulturore të provincës Shandong.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni
WhatsApp Online Chat!