Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1995

Rreth nesh

për

Jinan Keyu Zhanye Technology & Equipment Co., Ltd.

Jinan Keyu Zhanye Equipment & Technology Co, Ltd, është një re të lartë dhe ndërmarrje të teknologjisë. Ajo është themeluar nga profesorët, këshilltarë, ekspertë të Universitetit Shandong Light Industry & Shandong Fermentimi Design Instituti dhe një grup i inxhinierëve të lartë. Ata janë me përvojë në fushat e alkoolit dhe CO2. Punëtoria zë 50.000 m2. Kompania është e vendosur në qytetin e bukur burime Jinan, e cila është qendra politike, ekonomike dhe kulturore të provincës Shandong.

Që nga viti 1995, Keyu Kompania ka ndërmarrë projektimin, ndërtimin dhe ofruar shërbime teknike për shumë distilleries, fabrikë etanol dhe fabrika kimike në Kinë.

Kompania Keyu ndërmori projektimin, prodhimin e pajisjeve dhe shërbim teknik për një / Y projekt 100,000T kualitet të mirë ushqimor alkoolit, 15,000T / Y projektit acid acetik, 10,000T / Y projektit CO2 dhe mbeturinave alkool të projektit për trajtimin e ujërave në Pakistan. Ne kemi sukses përfunduar 60,000 t / vit projektin e etanolit karburantit dhe 30,000 T / Y ushqim proteina (DDG) projekt në Rusi. Ne gjithashtu projektimin dhe ndërtimin e alkoolit hollë dhe projekte të lidhura për të konsumatorëve amerikane. Cilësi të shkëlqyera dhe të shërbimit u lavdëruan shumë nga klientët e huaj.

Keyu Company gjithmonë bazuar në "të shërbejë konsumatorëve sinqerisht" të ndërmarrë projektet e mëposhtme si në familje dhe jashtë saj.

A. marrin përsipër projektimin e përgjithshëm, ndërtimin ose punë teknike reformimi për 3,000-500,000T / Y alkoolet fine me cilësi (GB10343-2008).

B. Ndërmarrë puna e ndërtimit të 1,500-300,000T / Y etanol absolut (molekulare metode krevat sitë).

C. Projektimi dhe të sigurojë pajisje për rimarrjen dhe prodhimin e ushqimit fine me cilësi të CO2 klasën e për bimë distilleries / etanol. Standard i GB10621-2006 ishte arritur.

D. Furnizim teknologji të plotë (teknologji të përparuar në botë) dhe të shërbimit të ndërtimit për të prodhuar ushqim granuleprotein (ZDP) për uzinën distilleries / etanolit që përdorin misër dhe grurë si material.

E. Sigurimi në "zero vinasse shkarkimi" teknikë, e cila është një teknologji të përparuar në Kinë.

F. Sigurimi teknologjinë dhe pajisjet për bimë distilleries / etanolit për të trajtuar vinasses lëngshme tërësisht, mundësojnë ujërave të zeza drenazhuar për të përmbushur "Integruar të zeza Shkarkimi Standard" (GB18918-2002).

G. Projektimin dhe prodhimin e pajisjeve për projektet e kursimit të ujit, dhe uljen e konsumit të ujit të 20m3 për prodhimin e një alkool ton.

H. prodhimin e pajisjeve speciale për industrinë e lehtë dhe industrinë kimike

Kompania jonë jo vetëm që furnizon të teknologjisë dhe me cilësi të lartë pajisje të lartë të reja, por gjithashtu të sigurojë të shkëlqyer pas shitjes shërbimi. Trajnimi teknik dhe shërbim teknik tërë jetës do të jepet pas përfundimit të projektit, si dhe.

Misioni ynë është për të ndërtuar kënaqësinë e konsumatorit me të rangut të lartë teknologjinë tonë, pajisjeve të rangut të lartë, të rangut të lartë të kreditit në këmbë dhe të shërbimit të rangut të lartë.


WhatsApp Online Chat!