Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1995

Tentang Kami

Ijinan Keyu Zhanye Equipment & Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan teknologi tinggi & anyar.

Hal ieu diadegkeun ku profesor, Advisors, para ahli tina Shandong Lampu Industri Universitas & Shandong Fermentasi Desain Institute sarta grup insinyur senior. Éta nu ngalaman dina widang alkohol jeung CO2. bengkel ngawengku 50.000 M2. Pausahaan ieu lokasina di geulis cinyusu kota ijinan, nu ngarupakeun puseur pulitik, ekonomi jeung budaya propinsi Shandong.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
WhatsApp Online Chat!