Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1995

Tentang Kami

kira-kira

Ijinan Keyu Zhanye Téhnologi & Equipment Co., Ltd.

Ijinan Keyu Zhanye Equipment & Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan teknologi tinggi & anyar. Hal ieu diadegkeun ku profesor, Advisors, para ahli tina Shandong Lampu Industri Universitas & Shandong Fermentasi Desain Institute sarta grup insinyur senior. Éta nu ngalaman dina widang alkohol jeung CO2. bengkel ngawengku 50.000 M2. Pausahaan ieu lokasina di geulis cinyusu kota ijinan, nu ngarupakeun puseur pulitik, ekonomi jeung budaya propinsi Shandong.

Kusabab 1995 Keyu Company geus undertaken rarancang, konstruksi jeung disadiakeun jasa teknis pikeun loba distilleries, manufactories étanol jeung pabrik kimia di Cina.

parusahaan Keyu undertook rarancang, pabrik alat-alat na jasa teknis pikeun Y proyék 100,000T / kualitas rupa plant alkohol, proyék asam asétat 15,000T / Y, 10,000T / Y proyék CO2 jeung proyék perlakuan cai limbah alkohol di Pakistan. Kami geus suksés réngsé 60.000 T / Y proyék étanol bahan bakar jeung 30.000 T / Y feed protéin (DDG) proyék di Rusia. Urang ogé mendesain sarta nyusunna alkohol superfine jeung proyék patali pikeun nasabah Amérika. Kualitas alus teuing jeung jasa anu pohara commended ku klien asing.

Keyu Company salawasna dumasar kana "ngalayanan nasabah tulus" pikeun migawe proyék handap duanana di domestik jeung luar negeri.

A. migawe rarancang sakabéh, konstruksi atawa pagawean Reformasi teknis pikeun 3,000-500,000T / Y alkohol-kualitas rupa (GB10343-2008).

B. migawe karya pangwangunan / étanol mutlak Y (molekular metoda ranjang tabung) 1,500-300,000T.

C. Jurnalisme sarta nyadiakeun peralatan pikeun reclaiming & ngahasilkeun-kualitas rupa dahareun CO2 kelas pikeun tutuwuhan distilleries / étanol. Baku tina GB10621-2006 geus ngahontal.

D. Supply téhnologi lengkep (téhnologi canggih di dunya) jeung layanan konstruksi ngahasilkeun feed granuleprotein (DDGS) pikeun tutuwuhan distilleries / étanol nu make jagong jeung gandum saperti bahan.

E. Nyadiakeun téhnik "enol vinasse discharging", nu mangrupa teknologi canggih di Cina.

F. Nyadiakeun téknologi sarta alat-alat keur melak distilleries / étanol pikeun ngubaran vinasses cair tuntas, ngaktifkeun wastewater lemes pikeun minuhan "Integrated Wastewater ngurangan Standar" (GB18918-2002).

G. Jurnalisme sarta alat-alat pabrik pikeun proyék-proyék hemat cai, sarta ngurangan konsumsi cai kana 20m3 pikeun ngahasilkeun hiji ton alkohol.

H. pabrik parabot husus pikeun industri lampu sarta industri kimia

parusahaan urang teu ukur suplai nu luhur-anyar téhnologi sarta kualitas luhur parabot tapi ogé nyadiakeun ladenan sanggeus-jualan alus teuing. latihan teknis na jasa teknis sakabeh-hirup bakal disadiakeun sanggeus completing proyék ogé.

misi kami nyaeta ngawangun kapuasan customer kalawan téhnologi luhur-ranking urang, luhur-ranking parabot, kiridit ngadeg luhureun-ranking sarta layanan luhur-ranking.


WhatsApp Online Chat!