Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1995

tutuwuhan lengkep étanol mutlak

Pondok Description:

With molecular sieve bed method to produce absolute ethanol 1. Technological process   2. Technical description 1) No operator at site and high automatic standard. 2) Operation of no malfunction, working time is more than 330 days per year. 3) High separation efficiency, purity of the absolute ethanol can be adjusted up to above 99.9% (V) online. 4) Compact equipments, short process, small occupancy and cost saving. 5) No pollution and waste discharge. 3. The consumption for producing one to...


  • Port: ijinan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kalayan padika tabung ranjang molekular ngahasilkeun étanol mutlak

    1. prosés Technological

     

    fc7480491

    2. pedaran Téknis

    1) No operator di situs jeung standar otomatis tinggi.

    2) Operasi tina euweuh gangguan, waktu gawé téh leuwih ti 330 dinten per taun.

    3) efisiensi separation High, purity tina étanol mutlak bisa disaluyukeun nepi ka luhur 99.9% (V) online.

    4) equipments Compact, prosés pondok, occupancy leutik tur hemat cost.

    5) Teu aya polusi jeung runtah ngurangan.

    3. konsumsi pikeun ngahasilkeun hiji ton étanol mutlak

    1) uap: 600kg
    2) alkohol Bahan: 1,05 ton
    3) daya: 8 KW
    4) cai: daur ulang


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!